Skip to content

Lydprogram – du skal selv teste det

Mens du skriver en artikel, vil du sikre dig, at indholdet er interessant og relevant. Men hvad nu hvis du vil lytte til det? Du kan gøre det med et online lydprogram.

Nogle af de mest populære lydprogrammer på Android Market er gratis. Disse programmer koster normalt $ 1,99 eller endnu mere. Med Google Play Bøger kan folk downloade lydbøger gratis, men det er ikke så let at bruge dem som det lyder.

Med disse apps kan brugerne dog optage små uddrag af deres yndlingshistorier og afspille dem på farten.

Derefter kan de gå videre til at læse andre titler i deres bibliotek eller pop op en “køb nu” -knap ved siden af den titel, de vil købe (hvilket gør det sværere for eReaders).

Denne tilgang til salg af bøger er bestemt en del af vores fremtid; men vi skal først tænke på prisfastsættelsen og forstå, hvordan dette vil påvirke bogsalget i det lange løb. At arbejde med Google Play Bøger er som at arbejde med alle online

Den måde, vi arbejder, kommunikerer og lever vores liv på, har ændret sig dramatisk i de sidste årtier. Vi er mere forbundet end nogensinde. Digital teknologi har gjort os i stand til at være langt mere produktive end før – hvad enten det er via computere, smartphones eller tablets; eller via apps. Alligevel vokser mængden af ord, der tales i samtaler på et socialt netværk, eksponentielt, mens mængden af ord, der er skrevet i bøger og e -mails, stadig er i hastigt fald.

Vi vil se på, hvorfor dette sker, og hvilke strategier vi kan bruge til at gøre vores arbejde mere produktivt; men lad os først se på, hvordan det hele startede …

Gratis lydprogrammer for begyndere

Jeg er ikke sikker på, hvilket lydprogram jeg bruger mest, fordi mit arbejde involverer både skrivning og lydproduktion, så jeg bruger begge dele. Her er dog nogle af de mest populære.

Fordelen ved at bruge et lydprogram er, at det kan bruges til både skrivning og lydproduktion. Det kan skabe det perfekte scenario for dig til effektivt at producere indhold med mindre tid og kræfter, end du ellers ville bruge på at skrive. Et godt eksempel på dette er i min egen virksomheds blog, hvor vi har et team på 4-5 forfattere (administrerende redaktør, tekstforfatter, teknisk skribent), der også producerer alt vores indhold i vores onlinemagasin. Vi bruger et lydprogram til at hjælpe dem i denne proces uden at skrive til os meget eller slet ikke.

Dette er det første kapitel i mit kursus om gratis lydprogrammer. Jeg kombinerer forskellige emner, herunder uddannelse, uddannelse, coaching og så videre.

Som du måske ved, er der masser af lydprogrammer derude, der hævder at lære dig at skrive godt engelsk. Mange af dem er gratis og kan downloades offline. De har alle en ting tilfælles: de indeholder meget få nyttige oplysninger.

Problemet er, at kvaliteten af disse programmer varierer meget. Nogle bruger forældede grammatiske regler; nogle bruger irrelevant sprog; nogle forsøger at lære dig at stave ord, der ikke findes i det virkelige liv; og nogle siger endda, at de kan hjælpe dig med at få et job eller forbedre din karriere!

Disse lydprogrammer hjælper dig ikke kun med at lære at skrive godt engelsk, men de er muligvis slet ikke egnet til begyndere! At lære engelsk bør altid starte med at læse bøger eller andet materiale om emnet, så det ville ikke være fornuftigt at downloade noget før.